پس از کش و قوس های بسیار و پیدایش مشکلاتی در عرصه ی مدیریت شرکت توسعه ی نیشکر و صنایع جانبی، دکتر عبدعلی ناصری مدیرعامل جدید شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی معارفه و به جای محمود شمیلی که مدیریتی بحث برانگیز و پرحاشیه داشت، مدیریت توسعه نیشکر و صنایع جانبی را به عهده گرفت.
در این مراسم که در تاریخ ۱۱ خرداد ماه ۹۸ برگزار شد ، دکتر عبدعلی ناصری که به اتفاق آرا از سوی هیات مدیره این شرکت به عنوان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی انتخاب شده بود ، در حضور مجموعه مدیران عامل و معاونین و مدیران شرکت های گروه توسعه نیشکر ، معارفه شد و سکان مدیریت شرکت را به عهده گرفت.
در روزمه ی دکتر عبدعلی ناصری به این موارد بر می خوریم:
وی متولد خرمشهر و دارای دکترای تخصصی آبیاری و زهکشی است که در دو دهه گذشته مسئولیتهای مختلفی در شرکت توسعه نیشکر از جمله معاونت آب و خاک موسسه تحقیقات نیشکر در سال ۷۸ و همچنین مشاور این موسسه داشته است.
از سوابق ایشان میتوان به مشاور موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر، عضو هیئتمدیره کشت و صنعت سلمان فارسی، مشاور اجرایی معاونت بهرهبرداری کشاورزی توسعه نیشکر، مجری طرحهای پژوهشی کاربردی مختلف جهت حل مسائل و مشکلات بهرهبرداری اراضی تحت کشت نیشکر، عضو کمیته کارشناسی کنترل کیفی آب رودخانه کارون استانداری خوزستان، نماینده شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در استانداری، عضویت در هیئت ممیزه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، عضو مؤسس جمعیت علمی فناوران نیشکر ایران زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس هیئتمدیره جمعیت علمی فناوران نیشکر ایران، مشاور موسسه جهاد نصر و مشاور طراحی شبکههای آبیاری و زهکشی اشاره کرد.
مدرک دکترای آبیاری و زهکشی از دانشگاه ساوتمپتون انگلستان، راهنمایی و مشاوره بیش از سی پایاننامه دکتری و ۷۰ پایاننامه کارشناسی ارشد، چاپ بیش از ۱۱۰ مقاله در کنفرانسهای ملی و بینالمللی، چاپ ۱۲۰ مقاله فارسی و انگلیسی در مجلات علمی و پژوهشی و Isi داخلی و خارجی و ترجمه و ویراستاری کتاب در حوزه تخصصی کشاورزی از دیگر سوابق علمی مدیرعامل جدید شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی است.
ردیف ۲۱ نامه جمعی از دانشگاهیان خوزستان به رییسجمهور در اعتراض به ترکیب “هیات بررسی سیل” !
پس از واقعه ی تلخ سیل سال جاری که موجب آوارگی بخشی از شهروندان و روستاییان و خسران و زیان بسیار به زیرساخت ها و به ویژه صنایع و کشاورزی استان خوزستان شد؛ رییس جمهور، حسن روحانی، هیاتی را با عنوان هیات بررسی سیل از اساتید دانشگاه تهران برگزید که موجب اعتراض جامعه ی دانشگاهی استان خوزستان نسبت به این ترکیب واقع شد. در فهرست اسامی ۱۱۶ نفره ی این اساتید ، نام عبدعلی ناصری در ردیف ۲۱ درج شده است که نشان از دغدغه و مسوولیت پذیری وی دارد و نام ایشان در میان اهالی رسانه مطرح شد.
در بخشی از نامه به رییس جمهور آمده است:
” بایسته است به اطلاع برسانیم که ما اعضای هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز – که از بدو شروع این سیل ویرانگر در کنار مسوولان استانی و مردم شریف رنج دیده ی استان بوده و درحد توان خود به کاهش آلام و مشکلات مردم کمک کرده ایم- اعلام می داریم که کماکان با میل و رغبت، همکاری مان را ادامه خواهیم داد؛ ولی در اینجا اعتراض خود را به ترکیب هیات مذکور که اکثریت قریب به اتفاق آن بهجز یک نفر از دانشگاه های مستقر در تهران انتخاب شده اند، اعلام می داریم “
عبدلی ناصری و سد گتوند
پیش از این نیز یک بار دیگر نام عبدعلی ناصری در ماجرای سد گتوند مطرح شده بود. وی که در مقطعی کارشناس امور آب و عضو شورای تحقیقات سازمان آب و برق خوزستان بود در سال ۹۱ در همین رابطه به گزارشگر ایرنا گفته بود: گنبدهای نمکی سد گتوند دلیل اصلی شوری آب رودخانه کارون است و به دلیل دیده نشدن تمام مسایل زیست محیطی در آبگیری سد گتوند با شسته شدن گنبدهای نمکی واقع در حوزه این سد به داخل رودخانه کارون مورفولوژی رودخانه به گونه ای است که بویژه در قسمت های جنوبی به عنوان زهکش عمل می کند.
وی در همان زمان ( سال ۹۱) عضو هیات مدیره کشت و صنعت سلمان فارسی از واحدهای تابع شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی نیز بود و در رابطه با شایعه ای که ارتباط شوری آب کارون را با کشت و توسعه ی نیشکر در افکار عمومی مطرح می کرد، گفت: این که کشت و صنعت های نیشکری را عامل شوری رودخانه کارون می دانند توجیه پذیر نیست و از اساس غلط است.
لازم به ذکر است که به سبب نیاز کشور به شکر و جلوگیری از واردات آن، در سال ۱۳۶۲ شورای شکر تشکیل و طی مطالعاتی که از سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۵ توسط صندوق مطالعات شکر صورت گرفت، ضرورت تاسیس شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به تصویب مجلس رسید و این شرکت در سال ۱۳۶۹ تاسیس شد و اجرای طرح مطالعاتی مذکور را بر عهده گرفت.
بند (هـ) تبصره ۲۹ قانون برنامه اول ، وزارت کشاورزی (وقت) را مکلف کرد تا به منظور خودکفایی در تامین شکر مورد نیاز کشور به ایجاد ۷ واحد کشت و صنعت نیشکری به وسعت ۸۴ هزار هکتار خالص کشت نیشکر و احداث کارخانجات شکر، تصفیه شکر، خوراک دام، تخته صنعتی (MDF)، کاغذ و کارخانجات بیوتکنولوژی مورد نیاز کشور از قبیل خمیر مایه و الکل با ظرفیت مناسب اقدام کند.
در حال حاضر تمام کشت و صنعت های شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تولید الکل، خمیرمایه، MDF و خوراک دام در ظرفیت های تعریف شده و راه اندازی شده اند.
برای عبدعلی ناصری مدیریت متخصص و جدید این شرکت در این عرصه آرزوی موفقیت می کنیم.
- شهرام گراوندی
- کد خبر 12207
- 3526 بازدید
- بدون نظر
- پرینت